Vakantiewoningen huren in Namsos, Nord Trondelag, Noorwegen | hytter voor 7 personen

Plaats
Nord Trondelag (Namsos), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Namsos, Nord Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtige hytter voor 7 personen te huur op PlusCamp Namsos net buiten de plaats Namsos gelegen direct aan een meer in de mooie regio Nord Trondelag, Noorwegen.

PlusCamp Namsos beschikt over totaal 31 hytter waarvan de 10 grootste met stroom, verwarming, douche en toilet. De keuken beschikt over een koelkast en magnetron. Deze hytter beschikken over 6-7 slaapplaatsen compleet met dekbed en kussens.

PlusCamp Namsos is zeer fraai gelegen aan de monding van de Namsen, op fietsafstand van het plaatsje Namsos. De camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

De Namsos Nord Trondelag Noorwegen Hytter liggen direct aan het water en hebben een fraai uitzicht. Op de camping zijn diverse faciliteiten waaronder een eigen strand en speel- en sportmogelijkheden. En uiteraard kunt u hier prima vissen.

De plaats Namsos is meer dan een bezoek waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwemparadijs wat in een berg gebouwd is. PlusCamp Namsos is gelegen aan de Kystriksveien (RV 17), 1 van de mooiste kustwegen aan de Atlantische kust. Een prachtige route als u als eindbestemming de Lofoten hebt.

Wij heten u van harte welkom in deze prachtige hytter op PlusCamp Namsos net buiten de plaats Namsos in de regio Nord-Trondelag in het noorden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht