Vakantiewoningen huren in Münchehofe, Berlijn - Brandenburg, Duitsland | vakantiewoning voor 4 personen

Plaats
Berlijn - Brandenburg (Münchehofe, Berlijn), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Münchehofe, Berlijn - Brandenburg, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiepark met vakantiewoningen te huur voor 4 personen in Münchehofe, in de regio Berlijn - Brandenburg, gelegen op 400m vanaf het meer. Attracties: de metropole Berlijn of naar Bernau.

Vakantiepark Münchehofe Berlijn Brandenburg Duitsland (genaamd "Chemnitz") beschikt over 2-kamer vakantiewoningen (35 m2): woon-/eetkamer met sat-TV en radio. 1 slaapkamer met 2 bedden en 1 x 2 stapelbedden. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat en een elektrische koffiemachine. Douche/WC. Gas-verwarming. Let op: De stapelbedden zijn alleen geschikt voor kinderen. Voor buiten heeft u de beschikking over een terrein met gazon, terras, tuinmeubelen, barbecue en een parkeerplaats. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld.

Vakantiepark Münchehofe Berlijn Brandenburg Duitsland heeft een rustige ligging tegen een helling, op 400 m van het meer, aan een doodlopende weg, in het bos. Het afzijdig van verkeer en terrasvormig aangelegd complex bestaat uit 25 houten vakantiewoningen (toegang via trappen) en is slechts op 400m van het meer "Grossen Klobischsee" gelegen (zwemmen, vissen, roeien). Eigen aanlegsteiger. Verhuur van fietsen en roeiboten (extra) evenals verkoop van viskaarten. Een levensmiddelenwinkel en een restaurant vindt u op 9 km en het station "Obersdorf" op 5 km afstand. Let op: auto noodzakelijk.

De plaats Münchehofe is een vakantieplaats, direct aan het meer, op 7 km van Buckow, 10 km van Müncheberg en op 50 km van Frankfurt/Oder. Verschillende faciliteiten vindt u in Müncheberg, op 10 km afstand. Münchehofe ligt in de Maerkischen Schweiz en biedt "puur natuur", afzijdig van verkeer met een ideale vismogelijkheid. Excursies naar de metropole Berlijn, naar Potsdam met kasteel Sanssouci (122 km) of naar Bernau (20 km).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiepark in Münchehofe, in de regio Berlijn - Brandenburg in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht