Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland | villa voor 14 personen

Plaats
Moezel (Cochem), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 14
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ferienresort Cochem in Cochem aan de Moezel, type FV14 Comfort - grote vrijstaande villa voor 14 personen met privé-sauna - 152m².

Prachtige vrijstaande vakwerkvilla voor 14 personen met 6 slaapkamers (boxspringbedden), een gezellig ingerichte woonkamer met TV en vloerverwarming, privé-sauna, magnetron, vaatwasser, wasmachine, wasdroger, badkamer met ligbad, 3 badkamers met douche en 2 aparte toiletten. Het type FV14 Comfort beschikt tevens over gratis WIFI en is rookvrij.

In één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied, ligt Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. De luxe bungalows van dit prachtige resort vindt u in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers.

Met de voorzieningen in het centrumgebouw én het unieke Moezellandschap, de schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid, geniet u van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Aanraders zijn daarbij de gastronomie, de heerlijke Moezel Riesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio. Kortom, een afwisselende locatie, ook voor niet-golfers.

Prachtige villa´s en hoogwaardige faciliteiten (zoals overdekt zwemparadijs met kinderbad, restaurants, supermarkt, meerdere speeltuinen) maken Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem, gelegen in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel, tot een bijzondere bestemming. Hier moet u zijn voor het goede leven!

Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u de Moezelstreek, een geliefd vakantiegebied bekend om zijn uitstekende wijnen. Ga daarom zeker wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden. Maar er is meer. Bezoek dorpjes vol vakwerkhuizen of één van de leuke speel- en dierentuinen in de omgeving. Ga mountainbiken of nordic walken. Maak een rondvaart op de Moezel of volg het fietspad langs de rivier.

Wij heten u van harte welkom op Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht