Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland | luxe villa voor 6 personen

Plaats
Moezel (Cochem), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Vanaf € 348 tot € 950 per week
Informatie en reserveer

Ferienresort Cochem in Cochem aan de Moezel, type GCL6C - luxe vrijstaande comfortvilla voor 6 personen met privé-sauna - 85m².

Prachtige luxe vrijstaande comfort vakwerkvilla voor 6 personen met 2 slaapkamers boven en 1 slaapkamer beneden, privé-sauna, vloerverwarming begane grond, gratis WIFI, wasmachine, wasdroger, vaatwasser, combi-magnetron, magnetron, 2e tv op ouderslaapkamer, 2 zonneligbedden, badkamer met bruisbad beneden, 2e badkamer met douche boven en 2 aparte toiletten.

In één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied, ligt Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. De luxe bungalows van dit splinternieuwe resort vindt u in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers.

Met de voorzieningen in het centrumgebouw én het unieke Moezellandschap, de schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid, geniet u van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Aanraders zijn daarbij de gastronomie, de heerlijke Moezelriesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio. Kortom, een afwisselende locatie, ook voor niet-golfers.

Prachtige villa´s en hoogwaardige faciliteiten (zoals overdekt zwemparadijs met kinderbad, restaurants, supermarkt, div. speeltuinen) maken Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem, gelegen in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel, tot een bijzondere bestemming. Hier moet u zijn voor het goede leven!

Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u de Moezelstreek, een geliefd vakantiegebied bekend om zijn uitstekende wijnen. Ga daarom zeker wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden. Maar er is meer. Bezoek dorpjes vol vakwerkhuizen of één van de leuke speel- en dierentuinen in de omgeving. Ga mountainbiken of nordic walken. Maak een Moezelrondvaart of volg het fietspad langs de rivier.

Wij heten u van harte welkom op Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht