Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland | luxe villa voor 4 personen

Plaats
Moezel (Cochem), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ferienresort Cochem in Cochem aan de Moezel, type GCL4A Comfort - halfvrijstaande villa voor 4 personen met prive-sauna - 70m².

Prachtige luxe halfvrijstaande vakwerkvilla voor 4 personen met 2 slaapkamers, privé-sauna, vloerverwarming begane grond, wasmachine, wasdroger, vaatwasser, combi-magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, gratis WIFI, 2e tv op ouderslaapkamer, 2 zonneligbedden, badkamer met ligbad en toilet, 2e badkamer met douche, apart 2e toilet. Dit type is rookvrij.

In één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied, ligt Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. De luxe bungalows van dit prachtige resort vindt u in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers.

Met de voorzieningen in het centrumgebouw én het unieke Moezellandschap, de schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid, geniet u van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Aanraders zijn daarbij de gastronomie, de heerlijke Moezelriesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio. Kortom, een afwisselende locatie, ook voor niet-golfers.

Prachtige villa´s en hoogwaardige faciliteiten (zoals overdekt zwemparadijs met kinderbad, restaurants, supermarkt, meerdere speeltuinen) maken Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem, gelegen in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel, tot een bijzondere bestemming. Hier moet u zijn voor het goede leven!

Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u de Moezelstreek, een geliefd vakantiegebied bekend om zijn uitstekende wijnen. Ga daarom zeker wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden. Maar er is meer. Bezoek dorpjes vol vakwerkhuizen of één van de leuke speel- en dierentuinen in de omgeving. Ga mountainbiken of nordic walken. Maak een Moezelrondvaart of volg het fietspad langs de rivier.

Wij heten u van harte welkom op Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht