Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland | luxe villa voor 12 personen

Plaats
Moezel (Cochem), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ferienresort Cochem in Cochem aan de Moezel, type FV12 Comfort - luxe vrijstaande villa voor 12 personen met traditionele sauna - 152m².

Deze gerestylede vrijstaande Ferienresort Cochem Moezel Duitsland Villa FV12 Comfort 12-personen beschikt over 5 slaapkamers met boxspringbedden (1 met extra TV), vloerverwarming begane grond, traditionele sauna, combi-magnetron, vaatwasser, wasmachine, wasdroger, in totaal 4 badkamers met douche en/of ligbad (1 beneden) en 2 aparte toiletten. Deze villa beschikt over gratis WIFI en is rookvrij.

In één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied, ligt Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. Deze luxe gerestylede villa's van dit prachtige vakantiepark vindt u in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers.

Met de voorzieningen in het centrumgebouw én het unieke Moezellandschap, de schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid, geniet u van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Aanraders zijn daarbij de gastronomie, de heerlijke Moezel Riesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio. Kortom, een afwisselende locatie, ook voor niet-golfers.

Als gast van deze vrijstaande Ferienresort Cochem Moezel Duitsland Villa FV12 Comfort 12-personen beschikt u over veel voorzieningen, zoals een overdekt zwemparadijs met kinderbad, restaurants, supermarkt en diverse speeltuinen, zeer fraai gelegen in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel. Hier moet u zijn voor het goede leven!

Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u de Moezelstreek, een geliefd vakantiegebied bekend om zijn uitstekende wijnen. Ga daarom zeker wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden. Maar er is meer. Bezoek dorpjes vol vakwerkhuizen of één van de leuke speel- en dierentuinen in de omgeving. Ga mountainbiken of nordic walken. Maak een Moezel rondvaart of volg het fietspad langs de rivier.

Wij heten u van harte welkom op Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht