Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland | kindervilla voor 6 personen

Plaats
Moezel (Cochem), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Moselhohe Ediger-Eller (Cochem), Rijnland - Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ferienresort Cochem in Cochem aan de Moezel, type Kindervilla Comfort - luxe vrijstaande kindervilla voor 6 personen - 85m².

Prachtige luxe vrijstaande vakwerkvilla type Kindervilla Comfort 6-personen beschikt over 2 slaapkamers boven (1 met kinderbedje) en 1 slaapkamer beneden, gratis WIFI, vloerverwarming begane grond, wasmachine, wasdroger, vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, 2 badkamers en 2 aparte toiletten. Dit type is rookvrij. Verder vind je in/bij deze kindervilla een bolderwagen, commode, kinderbadje, kinderstoel, traphekje boven en zijn de wandcontactdozen afgeschermd.

In één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied, ligt Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. De luxe villa's van dit prachtig gelegen vakantiepark vindt u in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers.

Met de voorzieningen in het centrumgebouw én het unieke Moezellandschap, de schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid, geniet u van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Aanraders zijn daarbij de gastronomie, de heerlijke Moezelriesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio. Kortom, een afwisselende locatie, ook voor niet-golfers.

Prachtige villa´s en hoogwaardige faciliteiten (zoals overdekt zwemparadijs met kinderbad, restaurants, supermarkt, een aantal speeltuinen) maken Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem, gelegen in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel, tot een bijzondere bestemming. Hier moet u zijn voor het goede leven!

Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u de Moezelstreek, een geliefd vakantiegebied bekend om zijn uitstekende wijnen. Ga daarom zeker wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden. Maar er is meer. Bezoek dorpjes vol vakwerkhuizen of één van de leuke speel- en dierentuinen in de omgeving. Ga mountainbiken of nordic walken. Maak een Moezelrondvaart of volg het fietspad langs de rivier.

Wij heten u van harte welkom op Ferienresort Cochem Moezel Eifel Duitsland in Cochem. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht