Vakantiewoningen huren in Montreux, Meer van Genève, Zwitserland | appartement voor 2 personen

Plaats
Meer van Genève (Montreux), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Montreux, Meer van Genève, Zwitserland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 2 personen in Montreux, in de mooie regio het Meer van Genève in Zwitserland.

Appartement Montreux Meer van Genève Zwitserland (genaamd "Les Vergers") beschikt over 1 kamers (24 m2), op de 3e verdieping: woon-/slaapkamer met 2 uitschuifbare bedden en kabel-TV. Uitgang naar het balkon (met meubilair). Keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat en oven. Bad/WC. Ter beschikking: wasmachine (voor medegebruik, extra). Vanuit het appartement heeft u een fraai panoramazicht op het meer en de bergen.

Appartement Montreux Meer van Genève Zwitserland heeft een centrale, rustige, zonnige ligging en is gelegen in Chernex, op 3 km van Montreux en het meer. In de directe omgeving vindt u een levensmiddelenwinkel, restaurant, bushalte en het station "Chernex".

De mondaine stad Montreux heeft een ligging direct aan het meer met een fraai mooi uitzicht, op 25 km ten oosten van Lausanne en op 94 km ten noordoosten van Genève. Montreux staat bekend om zijn jazz festival en is gelegen op 395m boven zeeniveau.

Het Meer van Genève is een groot meer op de grens tussen Zwitserland in het noorden en Frankrijk in het zuiden. In gastvrije bergdorpen vindt u in de winter een ruim wintersportaanbod met 500 km pisten en 150 liftinstallaties. Steden vol leven en kleine wijndorpjes liggen langs de glinsterende watervlakte. Door de uitgestrekte bossen en hoogvlakten, de met wijnstokken bedekte hellingen, zonneterrassen, de middeleeuwse stadjes met machtige kastelen èn de uitstekende shoppingmogelijkheden heeft u de combinatie van een ontspannende vakantie en sportief avontuur. Vier uw vakantie in de regio Meer van Genève en proef de sfeer van deze heerlijke streek!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Montreux, in de mooie regio Meer van Genève in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht