Vakantiewoningen huren in Montgenèvre, Provence-Alpen-Côte d'Azur Hoge-Alpen, Frankrijk | appartement voor 6 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Hoge-Alpen (Montgenèvre), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Montgenèvre, Provence-Alpen-Côte d'Azur Hoge-Alpen, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiecomplex met appartementen te huur voor 6 personen in Montgenèvre, op 100m van het skigebied.

Vakantiecomplex Montgenèvre Provence Alpen Côte d’Azur Hoge Alpen (genaamd "Neige et Golf") beschikt over 1-kamer appartementen (24 m2): woon-/eetkamer met 2 uitschuifbare bedden (4 personen.), TV. Elektrische verwarming. Slaapnis met 1 x 2 stapelbedden. Kookhoek voorzien van een 2-pits kookplaat en magnetron. Douche/WC.

Het vakantiecomplex beschikt over een receptie. Voor buiten beschikt vakantiecomplex Montgenèvre Provence Alpen Côte d’Azur Hoge Alpen Frankrijk over een terras. Een winkel, restaurant en een bushalte vindt u op 50m, het skigebied en een ijsbaan op 100m afstand.

De plaats Montgenèvre ligt op de grens van Frankrijk en Italië en bevindt zich aan de noordzijde van de zuidelijke Franse 'Hautes Alpes' en is door deze ligging zeer sneeuwzeker. Wintersport in het skigebied van Montgenèvre betekent skiën zonder grenzen met totaal 400 km aan skipistes. Door de grote variatie aan pistes, is dit skigebied geschikt voor wintersporters van elk niveau. De snowboarders kunnen zich uitleven in de half-pipe op het "front de neige" of anders in de speciaal beveiligde freeride zone. Aan wandelaars is eveneens gedacht. Montgenèvre heeft een uitgestrekt gebied, waaronder de bossen op het plateau van Libouze.

De regio Alpes du Sud groepeert voornamelijk de skigebieden van de Hautes Alpes en de Alpes de Haute Provence waar men volop kan genieten van glijplezier en vele zonuren. De meren van Embrun en Serre Ponçon liggen vlakbij. Hier kan men volop zwemmen of watersport beoefenen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit schitterende vakantiecomplex in Montgenèvre in de regio Provence-Alpen-Côte d’Azur Hoge-Alpen in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht