Vakantiewoningen huren in Montefiore dell'Aso (AP), Marche, Italie | vakantiehuisje 4 personen

Plaats
Marche (Montefiore dell'Aso (AP)), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Montefiore dell'Aso (AP), Marche, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op de meest schilderachtige plekken in de prachtige regio Marche gelegen vakantiehuisjes, kamers en appartementen te huur voor 2 - 6 personen, Montefiore dell'Aso, Marche, Italie.

Villa Alwin beschikt over 6 appartementen en 4 kamers. Daarnaast beschikken we in de schitterende villa La Casetta nog over 5 appartementen. De Villa Alwin Montefiore dell Aso Marche Kamers en Appartementen zijn sfeervol ingericht en hebben ieder een eigen badkamer. 2 kamers zijn geschikt voor 3 personen. Bij de kamers is een grote gezamenlijke keuken met o.a. een vaatwasser, koelkast en vriezer. De kamers beschikken allemaal over een fraai uitzicht, hetzij op de wijnvelden/vallei hetzij op zee/zwembad.

De appartementen (type Rosso) beschikt over 2 slaapkamers (1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden), een badkamer, keuken en een woonkamer met een extra slaapbank. Dit type is geschikt voor maximaal 6 personen. Voor het appartement is een eigen terras met zitje.

De appartementen van Villa Alwin en La Casetta liggen in het pittoreske dorpje Montefiore dell’Aso in het zuiden van de regio Le Marche. Le Marche ligt in het oosten van Italië aan de Adriatische kust. Montefiore is een oud dorp op 411 meter hoogte met circa 2300 inwoners en wordt ook wel genoemd als 1 van de 100 mooiste dorpjes van Italië. Het centrum is gebouwd op de top van de Monte Fiore. In het centrum bevinden zich het dorpsplein, diverse restaurants, een bar, een supermarkt, een bank, een sportclub, een golfbaan, een prachtig park en diverse andere faciliteiten. Vanaf het centrum heb je een prachtig panorama met de zee, de sneeuwtoppen op de Monte Sibilini en de groene valleien.

De gezellige dorpsstrandjes van Pedaso en Cupra Marittima zijn op slechts 15 minuten afstand van de appartementen. Een prachtige combinatie van zon, zee, strand maar ook de sneeuw in de bergen en bovenal het heerlijke Italiaanse eten, wijn en leven ……
De Nederlandse eigenaren Alwin & Bionda (bekend uit het programma Ik Vertrek) heten u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht