Vakantiewoningen huren in Monteciccardo, Marche, Italie | mobilhome voor 5 personen

Plaats
Marche (Monteciccardo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Monteciccardo, Marche, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In de schitterende natuur van Marche zeer rustig gelegen Mobilhomes en Lodge tenten voor 4 - 5 personen te huur !

Deze Camping Podere sei Poorte Monteciccardo Marche Mobilhomes beschikken over een woonoppervlakte van 24m2 en staan op prachtig ruime plaatsen op het onderste plateau van de camping. Ze zijn ingericht voor 5 personen en bestaan uit een zitgedeelte met keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapkamer met drie 1-pers. bedden (waarvan 1 een dwars geplaatste hoogslaper is) en eventueel 1 slaapplaats in het woongedeelte. Tevens is er een badkamer met douche en wastafel en is er een apart toilet.

De Camping Podere sei Poorte Monteciccardo Marche Mobilhomes zijn volledig ingericht, het enige dat u mee hoeft te nemen is linnengoed. Buiten bij het tuinmeubilair staat een partytent. Daarnaast beschikt de camping over diverse soorten lodgetenten. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie.

Camping Podere sei Poorte is een zeer ruim opgezette rustieke familie-camping, geleid door een Nederlands gezin. De camping ligt in de rustige groene heuvels in het noorden van de Marche, tussen Pesaro en Fano, op 20 km van de Adriatische kust.

Wat er opvalt is de rust. De geluiden van de natuur zullen u als muziek in de oren klinken. De ontspannen sfeer wordt gekenmerkt door de luxe van eenvoud en een natuurlijke stijl. In het restaurant kunt u zich laten verrassen door echte Italiaanse gerechten en in het winkeltje vindt u gastronomische specialiteiten uit de regio.

De sfeer in de verbouwde boerderij, waar de receptie, de bar, het restaurant en het winkeltje zijn ondergebracht is relaxed, warm en hartelijk. Het gezellige terras bij de boerderij biedt een fantastisch uitzicht over de heuvels. De rustige, groene omgeving biedt veel mogelijkheden ter ontspanning; het lezen van een inspirerend boek, het vergelijken van de plaatselijke wijnen, een verfrissende duik in het zwembad of een wandeling langs de dromerige velden.

Als vakantie vieren meer mag betekenen dan ‘lekker lui bakken in de zon’ en een combinatie mag zijn van gewoon lekker genieten, culturele ontwikkeling en natuurlijke uitdagingen dan is Camping Podere Sei Poorte, in Marche een reisdoel bij uitstek. Wij heten u van harte welkom op Camping Podere sei Poorte in Monteciccardo in de prachtige regio Marche in Italië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht