Vakantiewoningen huren in Moncofa, Valencia - Murcia, Spanje | chalet voor 4 personen

Plaats
Valencia - Murcia (Moncofa), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Moncofa, Valencia - Murcia, Spanje
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 200m. van zee en strand gelegen chalets / bungalows voor 4 personen te huur op Camping Monmar in Moncofa, Valencia - Murcia, Spanje. Camping met zwembad.

Deze Camping Monmar Moncofa Valencia Chalets beschikken over een totale oppervlakte van 28m2 (incl. overdekt terras) en zijn voorzien van een complete badkamer met douche, toilet en wastafel, over 2 slaapkamers, 1 met een dubbel bed en 1 met een stapelbed, over een goed uitgeruste keuken met o.a. koelkast en een woongedeelte met tv.

Camping Monmar Moncofa Valencia beschikt over zeer veel faciliteiten waaronder een fraai zwembad met zonnebedden, een prima restaurant, supermarkt, wasruimte, internetmogelijkheden, en speel- en sportplaatsen voor de kinderen.

Daarnaast vindt u op slechts 200 meter van de camping, het prachtige strand van Moncofa.

Moncofa is een stadje van Moorse origine. Het is van oorsprong een vissersplaatsje maar tegenwoordig leeft men van het toerisme. Deze badplaats beschikt over maar liefst 6 fraaie stranden.

Het achterland leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, met spectaculaire uitzichten. Maar ook de stad Valencia, wat goed met het openbaar vervoer te bereiken is, is zeker de moeite waard.

Het gehele jaar door bent u van harte welkom op Camping Monmar Moncofa Valencia. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht