Vakantiewoningen huren in Metlika, Zuid Oost Slovenie, Slovenie | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Zuidoost Slovenië (Metlika), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Metlika, Zuid Oost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op loopafstand van het leuke stadje Metlika gelegen vakantiehuis te huur voor 4 personen in Metlika bij Crnomlju in de regio Zuid Oost Slovenie, Slovenie. Vakantiehuis met mooi uitzicht.

Dit mooi gelegen Vakantiehuis Metlika Crnomlju Zuid Oost Slovenie is geschikt voor 4 personen en beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, klimaatbeheersing, gratis draadloos internet (wifi), en een keuken met kookplaat, koelkast en gezamenlijke wasmachine.

Voor buiten beschikt het Vakantiehuis Metlika Crnomlju Zuid Oost Slovenie over een overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue en over een schommel. Verder is er in de vakantiewoning een kinderstoel en kinderbedje aanwezig en is het uitzicht over het landschap inclusief.

Winkels en een restaurant liggen op 1,5km. afstand, een waterpark (Thermal Park) ligt op 30km. afstand, andere zwemmogelijkheden op 2km. afstand en de dichtstbijzijnde stad (Metlika) ligt op 1,5km. afstand.

Metlika is een leuk stadje met 8.500 inwoners en is gelegen in de streek Bela Krajina. In de mooie omgeving ligt een gedeelte van het Gorjanci-landschap en stroomt de rivier de Kolpa wat tevens de grensrivier met Kroatie is.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in Metlika bij Crnomlju in de regio Zuid Oost Slovenie in Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht