Vakantiewoningen huren in Mervans, Bourgondië Saône-et-Loire, Frankrijk | vakantiehuis voor 2 personen

Plaats
Bourgondië Saône-et-Loire (Mervans), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Mervans, Bourgondië Saône-et-Loire, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 2 personen in Mervans, in de regio Bourgondië Saône-et-Loire in Frankrijk. Het is het gebied waar wijnen vandaan komen zoals Pouilly-Fuissé, Mâcon en de Beaujoulais.

Vakantiehuis Mervans Bourgondië Saône et Loire Frankrijk (genaamd "Le Clos Bressan") beschikt over een woonkamer met een uitgang naar het terras. 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed. Kookhoek, voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, magnetron en een eettafel. TV (alleen Frans). Douche/WC. Ter beschikking: wasmachine, kinderstoel, kinderbed tot 3 jaar. Elektrische verwarming (extra, ter plaatse te betalen naar verbruik). Het interieur is gedeeltelijk van hout. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met bomen, een overdekt terras met terrasmeubelen, barbecue en een parkeerplaats.

Vakantiehuis Mervans Bourgondië Saône et Loire Frankrijk is gebouwd in de 17e eeuw. Het vakantiehuis is een karakteristieke accommodatie, gelegen te midden van de natuur op een terrein met een meer. Op het terrein staat een oude vakwerkboerderij waar de eigenaar woont en een grote dependance, verbouwd tot 2 vakantiehuizen en gescheiden door een schuur. Een winkel, restaurant en een tennisbaan vindt u op 2 km en een buitenzwembad op 3 km afstand. Let op: auto noodzakelijk.

Mervans ligt in de regio Bourgondië en valt onder het arrondissement Louhans. Mervans beschikt over verschillende bezienswaardigheden waaronder het vakwerkhuis en de scheve torenspits. Jaarlijks vinden er gezellige festiviteiten plaats.

De regio Saône-et-Loire is het zuidelijkste deel van Bourgondië. De hoofdstad is Mâcon. Het is het departement waar wijnen vandaan komen zoals Pouilly-Fuissé, Mâcon en de Beaujoulais. Het glooiende landschap nodigt uit tot wandelingen en fietstochten. Ga er eens op zoek naar oude oliemolens waar je de meest verfijnde olijfolie kunt kopen of bijvoorbeeld notenolie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Mervans, in de regio Bourgondië Saône-et-Loire in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht