Vakantiewoningen huren in Marsala, Trapani, Sicilie, Italie | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Sicilië (Marsala, Trapani), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Marsala, Trapani, Sicilie, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mooie bungalows voor 4 personen te huur op Camping Lilybeo Village, Marsala, Trapani. Vlakbij prachtige zandstranden aan de westkust van Sicilie. Mooi park met zwembad temidden van olijfbomen en wijngaarden.

Deze mooie Camping Lilybeo Village Marsala Trapani Sicilie Bungalow beschikt over over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woon-/eetgedeelte met airco en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast en voor buiten beschikt u over een tuin en terras met tuinmeubilair.

Als gast van deze Camping Lilybeo Village Marsala Trapani Sicilie Bungalow heeft u de beschikking over een mooi zwembad met ligstoelen, een ligweide, gratis WIFI, barbecue-area, speeltuin, minigolf, fietsverhuur, autoverhuur en een receptie. Ontbijt, transfer/vervoer en het gebruik van een wasmachine kan tegen betaling geregeld worden.

De Camping Lilybeo Village Marsala Trapani Sicilie Bungalow is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Camping Lilybeo Village ligt vlakbij de plaats Marsala op het meest westelijke puntje van het prachtige eiland Sicilie. Binnen enkele minuten bereikt u prachtige zandstranden en kitesurf hotspots als Capo Feto en Stagnon welke door surfers van over de gehele wereld bezocht worden. Verder kunt u in de omgeving prima vissen, duiken en in de naaste omgeving ligt een golfbaan.

Camping Lilybeo Village is mooi gesitueerd tussen olijfbomen, wijngaarden en roze peperbomen op slechts 9km. van het centrum van Massala en op slechts 23km. van het vliegveld van Trapani wat via Ryanair vanuit bijvoorbeeld Eindhoven prima te bereiken is. Tips: het prachtige stadje Trapani en de badplaats San Vito Lo Capo.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op Camping Lilybeo Village in Marsala vlakbij Trapani aan de westkust van het prachtige eiland Sicilie in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht