Vakantiewoningen huren in Marina di Mandatoriccio, Calabrië, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Calabrië (Marina di Mandatoriccio), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Marina di Mandatoriccio, Calabrië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in Marina di Mandatoriccio , in de mooie regio Calabrië in Zuid Italië.

Vakantiecomplex Marina di Mandatoriccio Calabrië Italië (genaamd "Mandatoriccio Resort") beschikt over 2-kamer appartementen: 1 2-persoons slaapkamer. Woon-/eetkamer met eettafel, kookhoek en TV. Douche/bidet/WC. Voor buiten heeft u de beschikking over terrasmeubelen. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Het kindvriendelijke vakantiecomplex Marina di Mandatoriccio Calabrië Italië beschikt over 225 appartementen en heeft een zonnige ligging, met een directe toegang tot het strand. Voor medegebruik: park, tuin met planten en bloemen, 2 zwembaden met douche/WC, tennisbaan, basket- en volleybal. In het vakantiecomplex is een restaurant en een bar aanwezig. Animatie in het hoogseizoen. Baby uitrusting op aanvraag (extra), kinderopvang mogelijk in het hoogseizoen (extra). Let op: het complex wordt s´nachts bewaakt.

De historische kustplaats Marina di Mandatoriccio is op een kleine hoogte gelegen aan de Ionische Zee, met een goed behouden historisch centrum en omgeven door een muur uit de 15e eeuw. Marina di Mandatoriccio ligt in het oosten van de streek, direct aan zee met een fraai uitzicht, op 30 km van Cirò Marina, 75 km van Rossano Ionio en op 90 km ten zuiden van Castrovillari. Marina di Mandatoriccio beschikt over verschillende faciliteiten.

In het puntje van de Italiaanse laars ligt het nog authentieke Calabrië. Het landschap kenmerkt zich door baaien en stranden met kristalhelder water, dichte bossen, hoge bergen, diepe ravijnen, woestijnachtige heuvels, groene hooglanden en klaterende watervallen. Calabrië is geen bestemming voor de reiziger die wil baden in luxe, maar wel voor de avonturier, de natuurliefhebber en degene die de echte Italiaanse cultuur wilt ontdekken!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Marina di Mandatoriccio, in de mooie regio Calabrië in Zuid Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht