Vakantiewoningen huren in Maratea, Tyrreense Zee, Basilicata, Zuid Italie | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Basilicata (Maratea), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Maratea, Tyrreense Zee, Basilicata, Zuid Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 2km. van het stadje Maratea en op 4km. van zee gelegen vakantiehuis voor 6 personen te huur in Maratea, Tyrreense Zee, Basilicata, Zuid Italie.

Dit prachtig gelegen Vakantiehuis Maratea Tyrreense Zee Basilicata Zuid Italie beschikt over 3 slaapkamers, 2 met een 2-pers. bed en 1 met 1-pers. bedden, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel, stoelen, tv en verwarming, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, moka (espresso), vaatwasser en wasmachine.

Het Vakantiehuis Maratea Tyrreense Zee Basilicata Zuid Italie is een redelijk nieuw (2011) vakantiehuisje met een prachtig terras (deels overdekt) met tuinmeubilair en een barbecue.

Winkels en restaurants vindt u op 2km. afstand. Op slechts 4km. van dit Vakantiehuis Maratea Tyrreense Zee Basilicata Zuid Italie vindt u de zee, zandstrand en restaurants. De dichtstbijzijnde grote stad (Maratea) ligt op 2km. afstand.

De omgeving leent zich prima voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Basilicata staat bekend om z'n historische schatten en culturele bezienswaardigheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in Maratea aan de Tyrreense Zee in de regio Basilicata in Zuid Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht