Vakantiewoningen huren in Manfredonia, Gargano, Apulie, Italie | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Apulië (Manfredonia), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Manfredonia, Gargano, Apulie, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 700 meter van een prachtig zandstrand gelegen kasteel met appartementen te huur in Castello di Macchia bij Manfredonia op het schiereiland Gargano in Apulie, Italie.

Dit wel zeer bijzondere Vakantiehuis Castello di Macchia Manfredonia Gargano Apulie beschikt over 2 slaapkamers met 1-pers. bedden, een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv en een goed uitgeruste (eet)keuken met kookplaat, koelkast, moka (espresso) en vaatwasser. Verder is er een wasmachine en stofzuiger in het appartement aanwezig en beschikt u over een terras met tuinmeubilair.

Een restaurant vindt u op 200m. afstand, winkels op 5km. afstand. Op slechts 700m. van dit Vakantiehuis Castello di Macchia Manfredonia Gargano Apulie vindt u de zee en een (zand)strand. De dichtstbijzijnde grote stad (Manfredonia) ligt op 7km. afstand. De omgeving leent zich prima voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten.

Dit Vakantiehuis Castello di Macchia Manfredonia Gargano Apulie is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De appartementen met een eigen buitenruimte in Castello di Macchia, een oud pelgrim onderkomen, omringd door olijfbomen, (later is er in het huis een bisschop komen wonen) die een kerk uit de 16e omvat. Goede locatie om het Parco Nazionale del Gargano bezoeken. Manfredonia ligt op 7km (veerboten naar de Tremiti eilanden), Foggia 36km en Vieste op 46km.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie appartement in Castello di Macchia bij Manfredonia in de prachtige regio Apulie in Zuid Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht