Vakantiewoningen huren in Mandalen, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
More Og Romsdal (Mandalen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Mandalen, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan een fjord gelegen hytter te huur voor 6 personen in het kleine plaatsje Mandalen in de mooie regio More og Romsdal. Centraal gelegen camping tussen Andalsnes en Alesund. Bezoek Trollstigen en Geiranger.

Deze Mana Mandalen More og Romsdal Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer, douche en toilet (een aantal beschikken over een nieuwe badkamer). Tevens over alle keukenfaciliteiten waaronder een koelkast.

Mana Camping is een prima camping voor het hele gezin. Vanaf en rondom de camping zijn er goede vismogelijkheden, over de gehele camping gratis internet, er is een zandstrandje voor de kinderen en verder zullen ze zich prima vermaken op de diverse speel/sporttoestellen. De camping is zeer centraal gelegen tussen Alesund, Geiranger, Molde en Andalsnes (Trollstigen) en daardoor zeer aantrekkelijk voor een langer verblijf.

Mana camping is daarom zeer populair bij kampeerders met caravan, omdat Mana Camping goed aan te rijden is vanaf Dombas. Met de auto kunnen dan heerlijke uitstapjes gemaakt worden naar Alesund. Maar ook naar Geiranger. Tip: rijd richting Alesund. Vlak voor de brug (tol!) gaat u langs het fjord richting Tresfjord en vervolgens in Tresfjord via een binnendoor weggetje (ca. 2km. onverhard) richting Stordal. Vervolgens richting Liabygda (veerboot naar Stranda). In Stranda rijd u richting Hellesylt waar u de veerboot naar Geiranger neemt. Echt super mooi ! In Geiranger kunt u dan weer via Eidsdal (veerboot) en de Trollstigen terug naar Andalsnes en terug naar Mana Camping.

De camping heeft uitstekende voorzieningen voor vissers. Er is een prima visschoonmaakplaats, er zijn vriezers beschikbaar en de camping heeft een eigen haventje. Op de camping worden diverse boten verhuurd. Mana Camping in Mandalen is "een vis geregistreerde camping" wat o.a. te maken heeft met de totale hoeveelheid te ontvangen vis.

De eigenaren van deze Mana Mandalen More og Romsdal Noorwegen Hytter zijn graag bereid u meer te vertellen over de excursiemogelijkheden in de prachtige omgeving. Zij heten u van harte welkom in de knusse hytter op Mana Camping in Mandalen in de mooie regio More og Romsdal in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht