Vakantiewoningen huren in Lyon, Rhône-Alpen Rhône, Frankrijk | appartement voor 2 personen

Plaats
Rhône-Alpen Ain/Loire/Rhône (Lyon), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Lyon, Rhône-Alpen Rhône, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 2 personen in Lyon, gelegen tussen twee heuvels waar de Rhône en de le Saône samenvloeien.

Vakantiecomplex Lyon Rhône Alpen Rhône Frankrijk (genaamd "Adagio Lyon") beschikt over 1-kamer appartementen (20 m2): woon-/eetkamer met 2 slaapplaatsen en Sat-TV. Kookhoek voorzien van een 2-pits kookplaat en magnetron. Douche/WC. Elektrische verwarming. Ter beschikking: telefoon en internet (ADSL-aansluiting).

Vakantiecomplex Lyon Rhône Alpen Rhône Frankrijk is een aparthotel van 4 verdiepingen voorzien van een receptie, ontbijtruimte, lift, air-conditioning, wasmachine, droger (voor medegebruik, extra). Een winkel, restaurant en het metrostation "Grande Blanche" vindt u op 500m en een bushalte op 400m afstand. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. U heeft de mogelijkheid voor een verblijf van minder dan 1 week (extra)

De plaats Lyon is een stad op 180 km ten westen van Clermont-Ferrand en op 196 km ten zuiden van Dijon. Lyon beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een winkelcentrum, restaurants, disco, casino, avond amusement, museum, bioscoop en interessante bezienswaardigheden. Lyon is de tweede stad van Frankrijk. Het is gelegen tussen twee heuvels waar de Rhône et de le Saône samenvloeien, een buitengewone plek, gevormd door meer dan 2000 jaar historie.
In de zomer kunt u zwemmen in het buitenzwembad, tennissen, (midget-)golfen en het maken van een mooie wandel- of mountainbiketocht. (verhuur van mountainbikes)

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Lyon in de regio Rhône-Alpen Rhône in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht