Vakantiewoningen huren in Lyngseidet, Troms, Noorwegen | appartement voor 6 personen

Plaats
Troms (Lyngseidet), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Lyngseidet, Troms, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig aan het Lingen Fjord en ideaal tussen de E6 en Tromso gelegen appartementen voor 6 personen te huur bij Sorheim Brygge in Lyngseidet in de regio Troms in Noord Noorwegen.

Deze Sorheim Brygge Lyngseidet Troms Noorwegen Appartementen beschikken elk over een totale woonruimte van 96 m² en zijn zeer luxe ingericht.
Elk appartement beschikt over 3 slaapkamers met twee comfortabele bedden in elke kamer, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een lounge beneden en een lounge boven, beide met lederen sofa’s, over een volledig uitgeruste keuken. Verder beschikken deze appartementen nog over een wasmachine, wasdroger, droogkast en schoen droger, schotelantenne, flatscreen TV, internet toegang, DVD-speler en stereo.

Sørheim Brygge is een top-klasse Toeristisch Resort, deels gebouwd in 2007 en deels in 2012. Met onze goed ingerichte luxe vakantie-appartementen, nieuwe steiger, goede boten en kano's en top service, streven wij ernaar om aan de wensen te voldoen van vissers, bergbeklimmers, winter sportliefhebbers, families en andere bezoekers op zoek naar de ervaring van de natuur en deze van dichtbij mee te maken. We kijken ernaar uit u te mogen begroeten op Sørheim Brygge!

De Sorheim Brygge Lyngseidet Troms Noorwegen Appartementen zijn gelegen aan de nieuwe haven, die een totale oppervlakte heeft van 400 m². Faciliteiten omvatten een drijvende steiger voor gemakkelijke toegang tot de boten en de faciliteiten voor het schoonmaken van vis, met invries-mogelijkheden en warm en koud stromend water.

Midden in het hart van het majestueuze Lyngen schiereiland, ontdekt u Sørheim Brygge. Omringd door het Lyngen Fjord, met een welverdiende reputatie voor een goede visvangst, en de machtige Lyngen Alpen, is het Resort een ideale plaats voor een verblijf gedurende het gehele jaar.

Sørheim Brygge is gelegen in de gemeente Lyngseidet. Het Resort heeft een aangenaam, en beschut water-front. Als onze gast heeft u de beste visplekken in het Lyngen Fjord, genietend van de hoogste en meest uitdagende toppen, de spectaculaire natuur en essentiële faciliteiten, alles op loopafstand van het Resort gelegen. Kortom, een prima locatie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen appartementen in Sorheim Brygge direct aan het Lyngen Fjord in de regio Troms in het noorden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht