Vakantiewoningen huren in Lommel, België | VIP Bungalow voor 4 personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel), Vakantiehuizen België
Park
Center Parcs De Vossemeren Lommel België
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Tussen twee grote meren op familiepark De Vossemeren in het Belgische Lommel bungalows voor 2-8 personen te huur. Een bosrijk vakantiepark met zwemparadijs en veel watersportmogelijkheden.

Een vakantie in deze Center Parcs De Vossemeren Lommel Belgie VIP Cottage 4-personen is een perfecte locatie voor oud en jong. Is het koud buiten? Geen probleem, in het subtropische Aqua Mundo zwemparadijs zullen uw kinderen zich geen minuut vervelen. Heerlijk dobberen in het golfslagbad, roetsjen van de glijbanen of de wildwaterbaan en laat je lekker meevoeren in de Lazy River of heerlijk ontspannen in de sauna of op de zonnebank, het kan allemaal.
Op het park zijn volop watersportmogelijkheden, je kunt er waterskiën, wakeboarden, peddelsurfen, een waterfiets of kano huren. Maar ook diverse andere activiteiten zijn mogelijk, zoals bowlen, midgetgolf, tennis, voetbal, badminton of samen met de hele familie lekker klauteren op het touwenparcours High Adventure Experience. Kortom, op dit familiepark is er voor elk wat wils!  

In de sfeervolle Market Dome op het park zijn verschillende restaurants, gezellige terrasjes, een Grand Cafe en een supermarkt. Er is een leuke fashion store met souvenirs winkel, leuk om een cadeautje mee te nemen naar huis.

In de Center Parcs De Vossemeren Lommel Belgie VIP Cottage 4-personen kunt u na een lange dag heerlijk ontspannen. De bungalow heeft een woonkamer met open haard, TV en home cinemaset met DVD-speler. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, Senseo, magnetron, broodrooster en koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. De luxe badkamer heeft een bad, inloopdouche met rainshower, dubbele wastafel, toilet en sauna. In deze bungalow is standaard een kinderbedje en -stoel aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en ligt er een keukenpakket en handdoekenpakket voor u klaar. U kan gratis gebruik maken van WiFi in deze cottage en dagelijks worden er verse broodjes bezorgt. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen.

Wij nodigen u van harte uit voor een super verblijf in deze Center Parcs De Vossemeren Lommel Belgie VIP Cottage 4-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht