Vakantiewoningen huren in Lommel, België | Premium Bungalow voor 8 personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel), Vakantiehuizen België
Park
Center Parcs De Vossemeren Lommel België
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Tussen twee grote meren op familiepark De Vossemeren in Lommel, Belgie bungalows voor 2-8 personen te huur. Een bosrijk vakantiepark met zwemparadijs en veel watersportmogelijkheden.

Deze gezellige Center Parcs De Vossemeren Belgie Premium Cottage 8-personen ligt op een vakantiepark met twee grote meren. Hier kunt u volop genieten van diverse watersporten. Er zijn mogelijkheden om te surfen, waterskiën, een kano of waterfiets huren en natuurlijk vissen!
Op het park valt voldoende te beleven, voor elk wat wils, zowel binnen als buitenactiviteiten.
U kunt er midgetgolfen, voetballen, volleyballen, tennissen, squashen en voor de kleintjes natuurlijk een speeltuin. Er is een kinderboerderij waar ook ponyrijden tot de mogelijkheden behoort. 
Natuurlijk niet te vergeten het fantastische subtropische zwembad Aqua Mundo met golfslagbad, wildwaterbaan en buitenbad, probeer ook de nieuwe reuze glijbaan de Monkey Splash!

De Center Parcs De Vossemeren Belgie Premium Cottage 8-personen is als volgt ingericht: woonkamer met een open haard, flatscreen TV en DVD-speler, open keuken met magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en afwasmachine. Apart toilet. Vier slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Badkamer met bad, dubbele wastafel, föhn en toilet. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt! In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe bijboeken? Dit is mogelijk zoals WiFi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Als u even op de site kijkt vindt u extra informatie en/of speciale aanbiedingen.

Buiten het park zult u de kleintjes een plezier doen met een bezoek aan het familiepark Plopsaland in Hasselt. Ook een dagje skiën in het nabij gelegen Montana Snowcenter is een mogelijkheid! In de Lommel Sahara met een woestijnachtig landschap bevindt u zich midden in de natuur, er zijn prachtige wandel- en fietsroutes!
Om een leuk cadeautje mee te nemen voor de thuisblijvers kunt u terecht in de Market Dome. Hier zijn ook verschillende restaurants voor als u een dagje geen zin aan koken heeft. Er is een supermarkt, en de verse broodjes voor uw ontbijt haalt bij de verse bakker.

Wij nodigen u van harte uit in deze gezellige Center Parcs De Vossemeren Belgie Premium Cottage 8-personen in het Belgische Lommel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht