Vakantiewoningen huren in Lommel, België | Comfort Bungalow voor 6 personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel), Vakantiehuizen België
Park
Center Parcs De Vossemeren Lommel België
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Tussen twee grote meren op familiepark De Vossemeren in Lommel, Belgie, bungalows voor 2-8 personen te huur. Een bosrijk vakantiepark met zwemparadijs en veel watersportmogelijkheden.

In dit vakantiepark valt voldoende te beleven voor jong en oud. In deze Center Parcs De Vossemeren Belgie Comfort Cottage 6-personen kunt u genieten van diverse faciliteiten op het park. Midden in de natuur, met twee prachtige meren op het park waar u volop kunt genieten van de vele waterattracties zoals waterskiën, surfen, een kano of waterfiets huren, of leren duiken. Uw kinderen zullen zich geen seconde vervelen in het fantastische subtropische zwembad Aqua Mundo met golfslagbad, wildwaterbaan en buitenbad, probeer ook de nieuwe reuze glijbaan de Monkey Splash! Voor binnen en buiten zijn er diverse activiteiten zoals midgetgolf, voetbal, volleybal, tennis, squash, speeltuin en kinderboerderij.  Er zijn verschillende workshops te volgen met de hele familie of samen klauteren in het touwenparcours High Adventure Experience. En u kunt het hele jaar door skiën in het nabij gelegen Montana Snowcenter!

Met een verblijf in deze knusse Center Parcs De Vossemeren Belgie Comfort Cottage 6-personen kunt u sportief bezig zijn en de natuur opzoeken, er zijn prachtige wandelroutes en diverse fiets- en moutainbikeroutes.
De kleintjes doet u vast een plezier met een bezoek aan het familiepark Plopsa Indoor in Hasselt.

Deze Center Parcs De Vossemeren Belgie Comfort Cottage 6-personen is van alle gemakken voorzien, met in de woonkamer een open haard en de open keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Drie slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Badkamer met bad, dubbele wastafel en toilet. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Op uw terras is tuinmeubilair aanwezig. Wilt u extra luxe tijdens uw vakantie? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, WiFi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Als u even op de site kijkt vindt u extra informatie en/of speciale aanbiedingen en informatie over de Luxe VIP en Premium Cottages.

Lekker genieten in uw vakantie en geen zin om te gaan koken? In de sfeervolle Market Dome op het park zijn verschillende restaurants, gezellige terrasjes, een supermarkt en bakker, hier haalt u natuurlijk de verse broodjes voor uw ontbijt, maar ook voor een snelle hap kunt u hier terecht!

Kortom, er is in dit vakantiepark en in de directe omgeving voldoende te beleven en wij nodigen u dan ook uit in deze gezellige Center Parcs De Vossemeren Belgie Comfort Cottage 6-personen  Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht