Vakantiewoningen huren in Loiri, Porto San Paolo, Sardinië, Italie | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Sardinië (Loiri, Porto San Paolo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Loiri, Porto San Paolo, Sardinië, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mooie mobilhomes voor 5 personen te huur op park met schitterende ligging op Sardinie !

Deze Camping Village Tavolara Sardinie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden + een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een open keuken met sofa, tafel, tv en airco. De goed uitgeruste keuken beschikt over een kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en buiten treft u een overdekte veranda aan met tuinmeubilair. Opvallend: deze accommodatie heeft een afgescheiden ingerichte tuin.

Camping Village Tavolara beschikt over meerdere typen vakantiehuisjes, van 2 - 5 personen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Camping Village Tavolara is gelegen op zo'n 13km. van Olbia en op slechts 500 meter van het strand. In het hoogseizoen (juni - september) is er een gratis shuttle-dienst naar het prachtige strand van Porto Taverna.

Als gast van de Camping Village Tavolara Sardinie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten, waaronder een speeltuin, tennisbaan, voetbalveldje, tafeltennis, restaurant, bar, pizzeria, minimarkt, solarium en zijn er fietsen te huur.
Daarnaast is er in de zomermaanden een animatieteam aanwezig, welke dansavonden, miniclub, theater, cabaret, disco en sportevenementen organiseert.
Tot slot: ook voor duiken bent u van harte welkom op deze mooie camping. Op de camping bevindt zich "Happy Diving", een geautoriseerd duikcentrum wat duik- en snorkelexcursies organiseert en begeleidt.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Village Tavalora op het prachtige eiland Sardinie !

Ga terug naar overzicht