Vakantiewoningen huren in Lofthus, Hordaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Hordaland (Lofthus), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Lofthus, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website/op aanvraag
Informatie en reserveer

Fraaie hytter voor 4 - 6 personen te huur met een prachtig uitzicht over het Hardangerfjord op Lofthus Camping, zo'n 15 km. ten noorden van Odda in de mooie regio Hordaland, Noorwegen.

Deze Lofthus Hardangerfjord Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer, douche en toilet. een goed uitgeruste keuken met o.a. een koffiezetapparaat. En tot slot beschikken deze hytter over een veranda met een prachtig uitzicht. Totale woonoppervlakte (incl.veranda) 45m2.

Lofthus Camping is pittoresk gelegen in een oude boomgaard. Vanaf de camping heeft u een geweldig uitzicht over het Hardangerfjord en op de gletsjer Folgefonna. Lofthus Camping is een goed verzorgde camping en beschikt over prima sanitair.

De camping is een perfect startpunt voor wandelingen in de omgeving, bijv. op de Hardangervidda, Noorwegen's grootste nationale park en het grootste hooggebergte-plateau van Noord-Europa.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon even naar het gezellige plaatsje Lofthus lopen, wat op zo'n 1,3 km. ligt. Daar stopt de bus en er zijn diverse winkels, een cafe en een restaurant.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen vakantiehuisjes op Lofthus Camping op loopafstand van het plaatsje Lofthus in de regio Hordaland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht