Vakantiewoningen huren in Livorno, Toscane, Italie | mobilhomes voor 4 - 6 personen

Plaats
Toscane (Livorno), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Livorno, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan zee gelegen mobilhomes en bungalows voor 4 - 6 personen te huur op Villaggio Camping Miramare in Livorno, Toscane, Italie. Camping met zwembad.

Deze Villaggio Camping Miramare Livorno Toscane Mobilhomes zijn geschikt voor 4 - 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden. In het woongedeelte bevindt zich een (2-pers. slaap-)sofa, tafel, tv en airco. Verder beschikken deze mobilhomes over 2 badkamers met douche, wastafel en toilet en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), oven, koffiezetapparaat en voor buiten over een veranda met tuinmeubilair en parasol.

Villaggio Camping Miramare Livorno Toscane beschikt over meerdere type mobilhomes en bungalows. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Villaggio Camping Miramare Livorno Toscane Mobilhomes heeft u de beschikking over o.a. een zeer fraai zwembad, een restaurant, bar, pizzeria, minimarkt, beauty centre, kiosk en animatie voor zowel kinderen als volwassenen in het hoogseizoen.

Villaggio Camping Miramare Livorno Toscane is direct aan zee gelegen ten zuiden van Livorno tussen het natuurreservaat Calafuria en de heuvels rond Livorno. De zee bij de kust ten zuiden van Livorno ontvangt ieder jaar de Blu Flag, een garantie voor schoon en zuiver water. De zee is dan ook rijk aan rode kraal, talrijke soorten zeevis en waterplanten. Een ideale plek om te snorkelen en duiken.

Door de ligging direct aan zee is een verblijf in de Villaggio Camping Miramare Livorno Toscane Mobilhomes zeer aangenaam. Er staat altijd een zacht briesje en in combinatie met een prachtige zonsondergang schijnend in zee zult u een verblijf op Villaggio Camping Miramare als zeer aangenaam ervaren.

Wij heten u van harte welkom op Villaggio Camping Miramare in Livorno, Toscane, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht