Vakantiewoningen huren in Livigno, Lombardije, Italië | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Lombardije (Livigno), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Livigno, Lombardije, Italië
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi ingericht vakantiehuis te huur voor 6 personen op 500m. van het centrum van Livigno en 150m. van het skigebied, in de mooie regio Lombardije in het noorden van Italië.

Dit mooie Vakantiehuis Chalet Living Livigno Lombardije Italië beschikt over 3 kamers (50 m2): woon-/eetkamer met een 2-pers. divanbed en satelliet TV. Twee 2-persoons slaapkamers. Kookhoek. Douche/bidet/WC.

Vakantiehuis Chalet Living Livigno Lombardije Italië heeft een zonnige ligging, op 500m van het centrum van Livigno en op 150m van het skigebied. Een levensmiddelenwinkel en een restaurant vindt u op 300m afstand. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Alle vakantiehuizen beschikken over een tuin of balkon en een skilocker.

De plaats Livigno is gelegen in het noordelijkste deel van de Valtellina, bekend door de natuurparken van Stelvio en Engadina, in het uitgestrekte dal van de rivier de Spoel, op enkele kilometers van de grens met Zwitserland. Livigno is te bereiken via de Berninapas (alleen 's zomers), via Tirano - Bormio of vanaf Zernez in het Engadina (tunnel met beperkte doorgangstijden). Livigno beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een bioscoop en discotheken en is belastingvrij!

Lombardije is een regio in Italië tussen het Lago Maggiore, het Gardameer in het noorden en de rivier de Po in het zuiden. Met zijn vierhonderd kilometer kustlijn heeft Lombardije de op twee na langste kust van alle Italiaanse regio's. Daarbij kent geen enkel alpengebied zoveel meren als dat van Lombardije. Deze zijn dankzij hun gunstige klimaat, de overweldigende natuur, de pittoreske dorpjes en de watersportmogelijkheden zeer in trek bij toeristen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Livigno, in de regio Lombardije in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht