Vakantiewoningen huren in Lissabon, Kust van Lissabon, Portugal | appartement voor 4 personen

Plaats
Kust van Lissabon (Lissabon), Vakantiehuizen Portugal
Park
Vakantiewoningen huren in Lissabon, Kust van Lissabon, Portugal
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 500m. van het centrum van de prachtige stad Lissabon gelegen appartement voor 4 personen te huur in de regio Kust van Lissabon, Portugal. Vakantiehuis centrum Lissabon.

Dit mooi centraal gelegen Vakantiehuis Barrio Castelo Lissabon Portugal is eenvoudig en doelmatig ingericht en beschikt over 1 slaapkamer met 1 2-pers bed en elektrische kachel. Bad/WC. Bovenverdieping: (wenteltrap) woon-/eetkamer met elektrische kachel. Kookhoek (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, diepvriezer). Zolderverdieping: 1 open kamer met afgeschuinde daken met 1 2-pers bed en elektrische kachel. Ter beschikking: wasmachine, droger. Vanuit de zolderkamer heeft men uitzicht op de tuinen van het kasteel Sao Jorge.

Het Vakantiehuis Barrio Castelo Lissabon Portugal is gerenoveerd en gelegen op slechts 500 m van het centrum van de prachtige stad Lissabon, 20 km van zee. 80 m steil voetpad naar het huis. Openbare parkeerplaatsen 500 m in de straat. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 200 m, bushalte 300 m, station 3 km, metrostation "Baixa Chiado (lĂ­neas A-B)" 500 m, zandstrand "Costa da Caparica" 20 km. Binnen de muren van het Castelo Sao Jorge gelegen op 50 m van de ingang van het kasteel. Vanaf het metrostation loopt een geplaveid pad omhoog. Het is mogelijk een taxi te nemen (ongeveer 4 euro) of vanaf de Praca Figueira (metro Rossio) bus 37 te nemen, die u tot 80 m van de vakantiewoning brengt. De halte van tram nr. 28 bevindt zich op 250 m.

Op slechts 500m. van het centrum van Lissabon ligt uw Vakantiehuis Barrio Castelo Lissabon Portugal. Een prima uitgangspunt dus om deze prachtige stad te bezoeken. Bezoek het prachtige plein Praca do Comercio, de prachtige monumenten in Manuelijnse stijl zoals de Torre de Belem en de Mosteiro dos Jeronimos, de pittoreske middeleeuwse wijken Alfama en Mourario en aan de andere kant van de heutel de Bairro Alto.

Maar ook de omgeving van Lissabon moet u zeker gezien hebben. De prachtige badplaats Estoril, het romantische Sintragebergte met prachtige paleizen en een prachtige wandeling langs de rivier de Taag, u komt zeer waarschijnlijk tijd te kort.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit appartement Barrio Castelo in Lissabon in de regio Kust van Lissabon in Portugal. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht