Vakantiewoningen huren in L'Ile Rousse, Calvi, Corsica, Frankrijk | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Corsica (L'Ile Rousse ), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in L'Ile Rousse, Calvi, Corsica, Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan het strand en op slechts 1,5km. van het centrum van L'Ile Rousse gelegen vakantiehuis voor 5 personen te huur in L'Ile Rousse bij Calvi op Corsica in Frankrijk.

Dit prachtig gelegen Vakantiehuis L'Ile Rousse Calvi Corsica Frankrijk beschikt over een woon-/eetkamer met 1 2-pers divanbed. Keuken (3-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, diepvriezer). Douche/WC. Bovenverdieping: 1 kamer met 3 bedden (80 cm). Elektrische verwarming. Terras 25 m2. Terrasmeubelen. Ter beschikking: wasmachine. Let op: 1 huisdier toegestaan. Let op: Het terras kijkt direct uit op het strand.

Het Vakantiehuis L'Ile Rousse Calvi Corsica Frankrijk ligt buiten de plaats, 1.5 km van het centrum van l'Ile Rousse, direct aan het strand. Toegangsweg tot aan het huis (onverharde weg). Parkeerplaats bij het huis. Levensmiddelenwinkel, restaurant 600 m. Golfterrein 10 km, tennis 1 km, manege 4 km. Rechtstreeks toegang tot het zandstrand.

Het Vakantiehuis L'Ile Rousse Calvi Corsica Frankrijk is gelegen op een terrein van 2 ha, in natuurlijke staat, waarop eveneens het huis met referentie FR9250.102.1 gelegen is, evenals het huis van de sleutelhouder. Let op: de spoorlijn die de verbinding vormt tussen "Calvi" en "Ile Rousse" loopt langs de entree van het terrein (100 m), 2 tot 3 treinen per dag.

Het dorpje L'Ile Rousse telt 2.760 inwoners en ligt direct aan zee. Het ligt 62 km. ten noordwesten van Corte en 87 km. ten westen van Bastia en beschikt o.a. over een disco en museum. In de zomer kunt u heerlijk relaxen op het zandstrand of wandelen op de vele wandelpaden. Verder is er een zeilschool, kunt er duiken, tennissen, paardrijden of kajakken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in L'Ile Rousse bij Calvi op Corsica in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht