Vakantiewoningen huren in Lido di Spina, Emilia Romagna, Italie | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Emilia Romagna (Lido di Spina), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Lido di Spina, Emilia Romagna, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op loopafstand en met gratis pendelbus naar het strand gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Spina Camping Village in Lido di Spina bij Ravenna in de regio Emilia Romagna in Italie. Camping met zwembad, strand en veel speel- en sport faciliteiten.

Deze Spina Camping Village Adriatische Kust Italie Mobilhomes beschikken over twee slaapkamers, woonkamer met kookhoek voorzien van keukengerei, koelkast, wasbak, tafel, stoelen en twee slaapplaatsen. Airconditioning/verwarming, aansluiting voor satelliettelevisie. Twee badkamers met douche en toilet. Terras (12 m²) met tafel en stoelen. Parkeerplaats auto. Max. 6 personen.

De Spina Camping Village Adriatische Kust Italie Mobilhomes zijn gelegen op Spina Camping Village wat deel uit maakt van de natuuroase Bellocchio, gelegen in het natuurpark van de Po Delta en is meer dan 24 hectare groot. Een uitdaging om de natuur te ontdekken.

Van ons hek tot aan het strand is ongeveer 600 meter. Men bereikt het strand door middel van een privé-straat door het natuurgebied, ook is er een gratis pendelbus naar het strand beschikbaar. Het zandstrand "Jamaica", aan de Adriatische Zee, is gelegen in het zuiden van Lido Di Spina, ver van het stadscentrum en het verkeer, in het natuur reservaat van de Delta Po. Ons relaxte en vreedzame strand is gekarakteriseerd door het zand.

Als gast van deze Spina Camping Village Adriatische Kust Italie Mobilhomes beschikt u over verschillende sport en spelgebieden uitgerust met 2 tennisbanen, een basketbalveld, 2 beach basketvelden, 2 beachvolley velden, een voetbalveld, een skate plein, volleybalveld, een gymnastiekzaal en een prachtig nieuw (2014) zwemparadijs met verschillende zwembaden, stroomversnelling, glijbanen, massagemogelijkheden, whirlpools en een zonneterras met meer dan 70 parasols en 2000 ligbedden. Deze vele mogelijkheden maken van Spina Camping Village de ideale plek om sportieve activiteiten te ondernemen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Spina Camping Village in de regio Emilia Romagna in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht