Vakantiewoningen huren in Lido di Pomposa, Emilia Romagna, Italie | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Emilia Romagna (Lido di Pomposa), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Lido di Pomposa, Emilia Romagna, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan een prachtig strand gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Village I 3 Moschettieri in Lido di Pomposa. Camping met zwembad, strand en veel speel- en sport faciliteiten.

Deze Camping Village i 3 Moschettieri Lido di Pomposa Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers met een 2-pers. bed en met twee 1-pers. bedden. Daarnaast beschikt u over eigen sanitair met een douche, wastafel en toilet. Verder vindt u in de accommodatie een goed uitgeruste keuken met koelkast, een woonkamer en beschikt u over airco.
En voor buiten een gazebo (luxe in hout uitgevoerde "partytent") met tafel en tuinstoelen.

Als gast van deze Camping Village i 3 Moschettieri Lido di Pomposa Mobilhomes heeft u de beschikking over heel veel voorzieningen, waaronder een zwemparadijs, restaurant, pizzeria, supermarkt, slagerij en speeltuinen.

Het vakantiepark "I TRE MOSCHETTIERI" ligt direct aan het strand waar u ook nog een beachvolleybalveld en beachbar aan treft. Het is gelegen aan de Adriatische kust en is geopend van 23 april tot en met 23 september.

U vindt de Camping Village i 3 Mochettieri Lido di Pomposa Mobilhomes in een afgezonderd en rustig gebied aan één van de zeven stranden van Comacchiese stranden tussen Lido di Pomposa en Lido delle Nazioni. Verder vindt men op 9 km het pittoreske plaatsje Comacchio, Venetie ligt op 100 km. en ook Ravenna (op 33 km.) en Ferrara (op 50 km.) zijn een bezoek meer dan waard !

Wij heten u van harte welkom op het vakantiepark "I TRE MOSCHETTIERI" om een speciale vakantie door te brengen in het teken van de natuur en vermaak voor de hele familie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht