Vakantiewoningen huren in Lido delle Nazioni, Emilia-Romagna, Italie | appartement voor 4 personen

Plaats
Emilia Romagna (Lido delle Nazioni), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Lido delle Nazioni, Emilia-Romagna, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan zee gelegen vakantiepark met appartementen voor 2 - 6 personen te huur op Airone Bianco Residence Village in Lido delle Nazioni, Emilia Romagna, Italie. Vakantiepark met zwembad aan het strand.

Vakantiepark Airone Bianco Residence Village in de badplaats Lido delle Nazioni biedt u verschillende typen bungalows, apartementen en villettas. Zo kunt u kiezen uit 2 typen bungalows, 2-kamer appartementen onderverdeeld in 2 verdiepingen met woonkamer, keuken, airco, satelliet tv, telefoon, haarföhn en een barbecue. De Villettas zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Buiten de standaard uitrusting beschikken ze ook nog over een grote tuin met een barbecue waar u heerlijk kunt genieten. Elk appartement is goed voorzien van alle gemakken. Het voelt als thuis, maar u kunt genieten van alle diensten van een vier sterren hotel.

Als gast van deze Airone Bianco Residence Village Lido delle Nazioni Appartementen heeft u de beschikking over een compleet aanbod van diensten waaronder zwembaden. Deze baden zijn ook geschikt voor kinderen. Het park is gevestigd in het centrum van Lido delle Nazioni en beschikt over een privé strand.

Op het park wordt een breed scala van excursies aangeboden. Zo mag een bezoek aan het Po-Delta Park en Valli di Comacchio niet ontbreken. Wij bieden u de beste manier om uw vakantie aan de Riviera van Emilia Romagna te ontdekken in een onverwachte en mysterieuze sfeer dicht bij het strand. Ook een bezoek aan Mirabilandia, een van de meest beroemde pretparken in Italië, is zeer de moeite waard !

Wij heten u van harte welkom op Vakantiepark Airone Bianco Residence Village in de gezellige badplaats Lido delle Nazioni in de regio Emilia-Romagna aan de Adriatische Kust  in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht