Vakantiewoningen huren in Levico Terme, Trentino - Zuid-Tirol, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Trentino - Zuid-Tirol (Levico Terme), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Levico Terme, Trentino - Zuid-Tirol, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het meer van Levico gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Village Lago di Levico in de prachtige regio Trentino - Zuid Tirol in Italie. Camping aan meer met zwembad.

Deze Camping Lago di Levico Mobilhomes Trentino Italie (type Grand Charme) beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers.bed en 2 met twee 1-pers. bedden. In de woonkamer bevindt zich nog een (1-pers. slaap)bank, keuken met koelkast en kookhoek met pannen en vaatwerk, satelliet tv en WIFI. Dit type mobilhome beschikt tevens over 2 badkamers met douche en afzonderlijk toilet. Dekens zijn aanwezig. Prijzen zijn inclusief warm water, stroom, parkeerplaats voor 1 auto, gebruik van het strand en zwembaden. U heeft de beschikking over airco en voor buiten over een ruime veranda met tuinmeubilair.

Camping Lago di Levico beschikt over meerdere type mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie. Camping Lago di Levico: ontdek de natuur van het meer van Levico ... een vakantiepark waar de schoonheid van de natuurlijke omgeving de boventoon voert, een schoonheid die onze familie altijd heeft willen behouden, door te proberen zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te werken.

Als gast van deze mooie Camping Lago di Levico Mobilhomes Trentino Italie heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten waaronder een mooi privestrand, restaurant/pizzeria, speeltuin, sportveld, animatie etc. De Camping Lago di Levico Mobilhomes Trentino zijn gelegen op Camping Lago di Levico welke als enige camping direct aan het meer van Levico ligt. Vanaf mei is het al mogelijk om in het meer te zwemmen. U kunt er kano's, waterfietsen en roeiboten huren. Daarnaast beschikt de camping nog over maar liefst 3 zwembaden.

Camping Lago di Levico leent zich ook uitstekend voor het maken van uitstapjes, naar bijvoorbeeld steden als Padova of Verona, maar ook naar Venetie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Lago di Levico in Levico Terme in de mooie regio Trentino in Noord-Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht