Vakantiewoningen huren in Les Mathes, Charentes-Maritime, Zuidwest Frankrijk | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Poitou-Charentes Charente-Maritime (Les Mathes), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Les Mathes, Charente-Maritime, Zuidwest Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie mobilhomes te huur voor 6 personen op 4-sterren Camping Bonne Anse Plage op een steenworp afstand van prachtige stranden in Les Mathes in het zuidwesten van Frankrijk. Schitterend zwemparadijs.

Deze mooie Camping Bonne Anse Plage Les Mathes Frankrijk Mobilhomes (type Esprit) beschikken over 2 slaapkamers (+ evt. een 3e kinderslaapkamer), 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel & apart toilet, een gezellig woongedeelte met hoekbank, eettafel met stoelen en airco, open keuken met oven, gasfornuis, (filter)koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikt u over een veranda of terras met terrasmeubilair en een parkeerplaats. Camping Bonne Anse Plage beschikt over verschillende type mobilhomes en stacaravans. Kijk even op de website van de camping voor alle mogelijkheden types en opties, prijzen, foto's en last-minute aanbiedingen.

De gasten van deze Camping Bonne Anse Plage Les Mathes Frankrijk Mobilhomes hebben de beschikking over o.a. een prachtige zwembaden (verwarmd) met maar liefst 3 waterglijbanen, er is een restaurant met een gezellig terras, een minimarkt, bar, een tiener-, mini- en babyclub, er zijn diverse sport- en speelvelden, u kunt aan uw conditie werken in de fitnessruimte en er zijn fietsen te huur. En da's mooi, want in de omgeving van Camping Bonne Anse Plage liggen veel fietspaden.

Deze mooi gelegen Camping Bonne Anse Plage Les Mathes Frankrijk Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van de bosrijke omgeving. De camping ligt direct aan een mooie baai tussen het stadje Royan en het eiland Oleron iets ten noorden van Bordeaux. Er liggen diverse stranden binnen handbereik. Tips in de omgeving: het gezellige stadje La Rochelle, Dinopark Planet Exotica en Zoo de la Palmyre.

Wij nodigen u graag uit in deze mooie mobilhomes op Camping Bonne Anse Plage in het kustplaatsje Les Mathes in de regio Charentes-Martime in Zuidwest Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht