Vakantiewoningen huren in Lecce, Apulië, Italië |appartement voor 5 personen

Plaats
Apulië (Lecce), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Lecce, Apulië, Italië
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 5 personen vlakbij Lecce, in de mooie regio Apulië in Zuid Italië.

Vakantiecomplex I Giardini di Atena Lecce Apulië Italië beschikt over 2 kamer appartementen (48 m2): woonkamer met een divanbed en een 2-pers. divanbed. Uitgang naar het balkon. 1 slaapkamer met een 2-pers. bed. Uitgang naar het balkon. Kookhoek, voorzien van een 4-pits kookplaat en een koelkast met vriesvakje. Badkamer met douche, bidet en toilet. Klein huisdier toegestaan. Let op: de afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Het grote vakantiecomplex I Giardini di Atena Lecce Apulië Italië is gelegen in Merine, op 4 km afstand van Lecce en ligt op 10 km afstand van het zandstrand. Voor medegebruik: terrein met planten en bomen, openluchtzwembad (extra), kinderzwembad, tennisbaan, verlichte tennisbaan (extra) en een kinderspeelplaats. In het vakantiecomplex: receptie, restaurant, bar, sauna (extra), fitnessruimte (extra), massage (extra), een winkel en een wasserette. Er is animatie in het hoogseizoen. Let op: het complex wordt s´nachts bewaakt. De Service Card (van juni tot september, tegen betaling) geeft recht op gebruik van het zwembad en de tennisbaan, de avondanimatie, de miniclub van 4-10 jaar en de pendelbus van/naar het strand en de stad Lecce.

De historische stad Lecce is gelegen in het zuidoosten van de streek en staat het meest bekend om de overvloedige decoraties aan de gevels. De plaatselijke zandsteen, van warm-roze, is zeer geschikt om mee te werken en zo is op die manier de plaatselijke stijl "Barocco Leccese" ontstaan. De kusten van zowel de Adriatische- als de Ionische zee zijn snel met de auto te bereiken. Lecce beschikt over een mild klimaat in de winter en is gelegen op 38 km ten zuiden van Brindisi.

Apulië, de ten onrechte nauwelijks bezochte "hak" van de Italiaanse laars, ligt aan de Adriatische- en Ionische Zee. Ontdek de mooiste stranden en kliffen, de rijke en barokke cultuursteden, gezellige dorpjes, een mysterieuze "trulli" of maak verrassende fiets- en wandeltochten. Het is een ongerepte streek die door weinig toeristen bezocht wordt. En de kristalheldere zee is er nooit ver weg…

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Lecce, in de regio Apulië in Zuid Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht