Vakantiewoningen huren in Lausanne, Meer van Genève, Zwitserland | appartement voor 4 personen

Plaats
Meer van Genève (Lausanne), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Lausanne, Meer van Genève, Zwitserland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 4 personen in Lausanne, in de mooie regio het Meer van Genève in Zwitserland.

Appartement Lausanne Meer van Genève Zwitserland beschikt over: hal met flatscreen kabel-TV. Uitgang naar het balkon (met meubilair), op het zuiden. Eetkamer met eettafel. 1 slaapkamer met 2 bedden en 1 slaapkamer met 2 uitschuifbare bedden. Uitgang naar het balkon. Keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, keramische kookplaat en magnetron). Bad en toilet. Ter beschikking: wasmachine, droger (voor medegebruik, extra). Vanuit het appartement heeft u een fraai uitzicht op het meer, de bergen en de plaats.

Appartement Lausanne Meer van Genève Zwitserland heeft een verhoogde ligging in een woonwijk, aan een doodlopende weg. Het appartement is te bereiken via een steile toegangsweg. In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. In de directe omgeving vindt u een levensmiddelenwinkel, restaurant en het station "La Conversion". Een supermarkt vindt u op 1.5 km afstand.

De Olympische hoofdstad Lausanne heeft een ligging direct aan het meer, tegen de helling/berg, op 60 km ten noordoosten van Genève. Het "Olympisch Museum" vindt u in Ouchy (aan het meer). Een kabelspoor verbindt Ouchy met het centrum. Lausanne is gelegen op 400 meter boven zeeniveau.

Het Meer van Genève is een groot meer op de grens tussen Zwitserland in het noorden en Frankrijk in het zuiden. In gastvrije bergdorpen vindt u in de winter een ruim wintersportaanbod met 500 km pisten en 150 liftinstallaties. Steden vol leven en kleine wijndorpjes liggen langs de glinsterende watervlakte. Door de uitgestrekte bossen en hoogvlakten, de met wijnstokken bedekte hellingen, zonneterrassen, de middeleeuwse stadjes met machtige kastelen èn de uitstekende shoppingmogelijkheden heeft u de combinatie van een ontspannende vakantie en sportief avontuur. Vier uw vakantie in de regio Meer van Genève en proef de sfeer van deze heerlijke streek!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Lausanne, in de mooie regio Meer van Genève in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht