Vakantiewoningen huren in Laukvik, Lofoten, Nordland, Noorwegen | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Nordland Noord Lofoten Vesteralen (Laukvik Lofoten), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Laukvik, Lofoten, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op unieke plek op de Lofoten schitterend Vakantiehuis Guesthouse Viva Lofoten Laukvik Noorwegen te huur !

Het vakantiehuis Guesthouse Viva Lofoten Laukvik Noorwegen (69 m2) is gelegen in een prachtig landschap en onlangs verbouwd, volledig gerenoveerd en geïsoleerd en is geschikt voor 6 personen. Er zijn veel grote ramen in het Guesthouse, met uitzicht op de zee, de bergen en de prachtige omgeving. Vanaf hier kunt u zeearenden zien en het is tevens een prima locatie om de middernachtzon of het noorderlicht te aanschouwen. We ontvingen veel positieve feedback met betrekking tot de locatie van het gebouw, sfeer en de inrichting. Het terrein rond het Guesthouse loopt helemaal door naar de kust.

In het Guesthouse zijn er 2 bedden in de "Kristine Stua" kamer, 2 bedden in "Petra Stua" en 2 (3) slaapplaatsen in de loft. Tussen de kamers, is er een grote, moderne en goed uitgeruste keuken. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en vloerverwarming. Het Guesthouse zelf wordt opgewarmd door houtkachels en elektrische verwarming. Het is mogelijk de accommodatie als een complete eenheid te huren, maar kan ook worden gehuurd als twee eenheden (1- en 2-pers.kamer met gedeelde keuken en badkamer).

De vriendelijke eigenaresse Vibeke heet u van harte welkom bij Viva Lofoten, een plek waar u tot rust kunt komen en waar u nieuwe kracht en inspiratie op kunt doen.

Het vakantiehuis Guesthouse Viva Lofoten Laukvik Noorwegen is gelegen bij het vissersdorpje Laukvik, aan de westkust van de Lofoten. In het dorp vindt u een kruidenierswinkel, kiosk, fitness studio en een cafe. Het dorp is een uitstekend uitgangspunt voor wandelen, fietsen, vissen en uitstapjes in de omgeving. Het Guesthouse is centraal gelegen om bijvoorbeeld zowel de Lofoten als Vesteralen te bezoeken.

De eigenaresse heeft voor haar gasten fietsen beschikbaar, maar ook schilderspullen (doek en ezels).
Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht