Vakantiewoningen huren in Larvik, Vestfold, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Vestfold (Larvik), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Larvik, Vestfold, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een heerlijke plek met een prachtig uitzicht gelegen vakantiehuis voor 4 personen te huur bij Larvik in de regio Vestfold in Noorwegen. Goede locatie voor vissers !

Dit knusse Vakantiehuis Steinholtsvannet Larvik Vestfold Noorwegen is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met sofa, tafel, stoelen, tv, radio met cd-speler en houtkachel en een keukentje.

Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair, barbecue en visaflegplaats. Er is een roeiboot beschikbaar. Het meer ligt op 100m. afstand. Winkels vindt u op 3km. afstand, restaurants op 3km., het centrum op 3km. en het vliegveld op 25km. afstand.

Dit Vakantiehuis Steinholtsvannet Larvik Vestfold Noorwegen is een ideaal uitgangspunt om de mooie omgeving te verkennen. Larvik ligt mooi centraal tussen Oslo (ca. 1,5 uur rijden) en Kristiansand in het zuiden van Noorwegen (ca. 2,5 uur rijden).

Liever wat meer activiteit ? In de naaste omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietstochten maken. Visliefhebber ? Dit vakantiehuis biedt u prima gelegenheden: op slechts 8km. afstand vindt u een zalmrivier en op slechts 100m. afstand het meer Steinholtsvannet waar u prima kunt vissen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit knusse vakantiehuisje bij Larvik in de regio Vestfold in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht