Vakantiewoningen huren in Landunvez, Bretagne Finistère, Frankrijk | vakantiehuis voor 9 personen

Plaats
Bretagne Finistère (Landunvez), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Landunvez, Bretagne Finistère, Frankrijk
Personen
Maximaal 9
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Werkelijk schitterend direct aan zee gelegen vakantiehuis voor 9 personen in het kleine dorp Landunvez in de Bretagne Finistère aan de westkust in Frankrijk. Vakantiehuis met gratis WIFI.

Vakantiehuis Landunvez Bretagne Finistère Frankrijk beschikt over 6 kamers (200 m2), verdeeld over 2 verdiepingen: eetkamer (voorzien van zichtbare balken) met open haard (haardhout, extra), TV, video en gratis WIFI. 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed. Keuken voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron en een eettafel. Douche, aparte WC. Op de bovenverdiepingen bevinden zich: 1 slaapkamer met 1 bed, 3 slaapkamers, elke kamer heeft 1 2-persoons bed. Badkamer, aparte WC. Ter beschikking: wasmachine. Let op:telefoon mogelijkheid voor inkomende gesprekken. Er is 1 huisdier toegestaan.

In het vakantiehuis is dubbele beglazing en centrale verwarming aanwezig. Het huis is te bereiken via een onverharde weg en heeft een panoramazicht op zee. Vakantiehuis Landunvez Bretagne Finistère Frankrijk is gelegen op een stuk grond van 2 ha, aan 3 zijden omgeven door de zee. Voor buiten beschikt het vakantiehuis over een terras met tuinmeubelen, kinderspeelplaats (glijbaan, schommel) en een parkeerplaats.

Een levensmiddelenwinkel vindt u op 2 km aftsand, een restaurant op 800 m, het zandstrand op 50 m, een manege op 1.5 km en een watersportclub op 800 m afstand. De plaats Landunvez is een klein dorp, gelegen op 40 km van Brest, 7 km van Ploudalmézeau, 30 km van Ouessant en op 25 km van Aber-Wrach.

De regio Bretagne Finistère heeft een kustlijn van ruim 1500 kilometer die garant staat voor veel bijzondere plekjes. Lieflijke vissersplaatjes liggen rondgestrooid langs de zee en u zult er mooie baaien vinden, kleine en grote stranden maar ook grillige rotsen en hoog opspattend zeewater dat op de rotsen beukt. Het is een ruig en indrukwekkend deel van Bretagne.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit prachtige vakantiehuis Landunvez in de regio Bretagne Finistère aan de westkust van Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht