Vakantiewoningen huren in Lallinger Winkel, Beierse Woud Beieren, Duitsland | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Beierse Woud, Beieren (Lallinger Winkel), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Lallinger Winkel, Beierse Woud Beieren, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 6 personen in Lallinger Winkel, op 9 km vanaf de skifaciliteiten, met een mooi uitzicht over de Donauvlakte en de Alpen.

Vakantiehuis Lallinger Winkel Beierse Woud Beieren Duitsland beschikt over 3 kamers (75 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met 1 2-persoons divanbed, zwedenkachel en sat-TV. Uitgang naar de tuin, naar het terras. 1 kleine slaapkamer, zonder ramen met 1 x 2 stapelbedden en een 1 2-persoons slaapkamer. Keuken, voorzien van een oven, afwasmachine en een elektrische koffiemachine. Bad/WC. Het vakantiehuis beschikt over centrale verwarming. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met terrasmeubelen en barbecue.

Vakantiehuis Lallinger Winkel Beierse Woud Beieren Duitsland is gelegen in het dorpje Unterberg, op 6 km van het centrum van Schaufling, 6 km van het centrum van Deggendorf en op 12 km van het centrum van Lalling. Het heeft een geïsoleerde, rustige, zonnige ligging tegen een helling, direct aan de bosrand. Voor medegebruik: terrein 47.000 m2 met gazon, weide, ligweide en een stookplaats. Een supermarkt vindt u op 6 km, een restaurant op 2 km, het station "Deggendorf", een golfterrein en tennisbanen op 7 km, een buiten- en een overdektzwembad op 8 km en de skifaciliteiten op 9 km afstand. Vanuit het Vakantiehuis Lallinger Winkel Beierse Woud Beieren Duitsland heeft men een mooi uitzicht over de Donauvlakte en op de Alpen.

De plaats Lallinger Winkel is gelegen in het centrum van een idyllisch en kindvriendelijk vakantiegebied, midden in het Beierse Woud. Lallinger Winkel is een bekende vakantieplaats, op 20 km ten oosten van Deggendorf, 60 km ten noorden van Passau en op 80 km ten zuiden van Regensburg. Lallinger Winkel beschikt over verschillende faciliteiten. Het Beierse Woud is een groot uitgestrekt gebied langs de grens met Tsjechië en Oostenrijk.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Lallinger Winkel, in de regio Beierse Woud Beieren in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht