Vakantiewoningen huren in Lahnstein, Rijnland-Palts Saarland, Duitsland | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Rijnland - Palts Saarland (Lahnstein), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Lahnstein, Rijnland-Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiepark met vakantiewoningen te huur voor 4 personen in Lahnstein, in de mooie regio Rijnland-Palts Saarland in Duitsland.

Vakantiepark Lahnstein Rijnland Palts Saarland Duitsland (genaamd "Rhein-Lahn") beschikt over 2-kamer vakantiewoningen (51 tot 56 m2): woon-/eetkamer met een 2-persoons divanbed en satelliet-TV. Uitgang naar het balkon (met balkonmeubilair). Een 2-persoons slaapkamer. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat en een elektrische koffiemachine. Bad/Toilet. Ter beschikking: gratis WIFI. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiepark Lahnstein Rijnland Palts Saarland Duitsland is gelegen op 4 km van het centrum van Lahnstein, middenin het natuurpark Nassau, in de kuurzone. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een overdekt zwembad. Het vakantiepark beschikt over een receptie, restaurant, sauna (extra), solarium (extra), speelkamer, kiosk en een lift. Tennisbanen vindt u op 300 meter, een buitenzwembad op 1.5 km en een levensmiddelenwinkel op 4 km afstand. Vanaf het vakantiepark zijn er verschillende wandelpaden.

De bekende stad Lahnstein is gelegen op 7 km van Koblenz en op 35 km van St.Goar. Lahnstein ligt op de plaats waar de Rijn en de Lahn samenvloeien. Mogelijkheden voor uitstapjes heeft u naar de vele kastelen langs de Rijn of het romantische Lahntal, naar de oude Romeinse stad Trier met de Porta Nigra, Frankfurt of Keulen met zijn prachtige oude centrum en de Keulse Dom.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiepark in Lahnstein, in de regio Rijnland-Palts Saarland in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht