Vakantiewoningen huren in La Ferrière Jougne, Franche-Comté Doubs, Frankrijk | appartement voor 4 personen

Plaats
Franche Comté Doubs (La Ferrière Jougne), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in La Ferrière Jougne, Franche-Comté Doubs, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in La Ferrière Jougne in de Franse Alpen, op slechts 2 km van de skifaciliteiten.

Vakantiecomplex La Ferrière Jougne Franche Comté Doubs Frankrijk (genaamd "La Jougnenaz") beschikt over 2-kamer appartementen (38 m2), gelegen op de 1e verdieping: woon-/eetkamer met 1 2-persoons divanbed en TV en 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed. Kookhoek voorzien van een 2-pits kookplaat, oven en magnetron. Bad/WC. De appartementen beschikken over centrale verwarming. Let op: 1 huisdier toegestaan. U heeft de beschikking over een parkeerplaats.

Vakantiecomplex La Ferrière Jougne Franche Comté Doubs Frankrijk is gelegen op 8 km van Métabief. Een winkelcentrum vindt u op 7 km, een tennisbaan en de skifaciliteiten op 2 km afstand.

Jougne ligt op 19 km afstand van Pontalier en op 4.5 km van de Zwitserse grens. Het ligt in het Jura-gebergte, welke de grens tussen Frankrijk en Zwitserland vormt en beschikt over immense, fonkelende vlakten en loipes die zich een weg slingeren door dennenbossen. De winterstemming is hier synoniem met zachtheid en rust. Laat u verrassen door verbazingwekkende landschappen waar skiën en alle nieuwe vormen van wintersport een bijzondere dimensie krijgen.

De regio Franche Comté en Doubs staat bekend om zijn riviertoerisme. Franche Comté is gelegen tussen de Elzas, Bourgondië en Zwitserland en biedt u meer dan 300 km aan waterwegen welke u kunt ontdekken op de rivierboten (geen vaarbewijs nodig). In deze regio kunt u een rustige natuur ontdekken waar typische dorpjes en historische plaatsen zich verbergen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in La Ferrière Jougne, in de regio Franche-Comté Doubs in de Franse Alpen in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht