Vakantiewoningen huren in Kragenaes Lolland, Sjælland, Denemarken | chalets voor 6 personen

Plaats
Seeland (Kragenaes Lolland), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Vakantiewoningen huren in Kragenaes Lolland, Seeland, Denemarken
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen chalets voor maximaal 6 personen te huur op Kragenaes Havn & Camping in Kragenaes, Lolland, Seeland, Denemarken. Camping aan zee in Denemarken.

Deze Kragenaes Lolland Seeland Denemarken Chalets beschikken over 2 stapelbedden en een open zolder (loft) met een 2-persoonsbed allemaal voorzien van kussens en dekbedden, een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en eettafel met stoelen. Verder beschikt de Chalet over elektriciteit, watervoorziening en elektrische verwarming. Vlakbij de Chalets is er een douche/toiletgebouw.
Voor buiten beschikken de Kragenaes Lolland Sjaelland Chalets nog over een tuintafel en stoelen. Het prachtige uitzicht is inclusief !

Vakantiepark Kragenaes Havn & Camping is een kleinschalige 3-sterren camping gelegen aan het haventje van Kragenaes op het zuidelijkst gelegen eiland Lolland. De haven en directe omgeving bieden een bijzondere en gezellige sfeer.

Als gast van deze Kragenaes Lolland Seeland Denemarken Chalets heeft u de beschikking over tal van activiteiten voor kinderen en volwassenen. Het park beschikt over een zwemsteiger, 2 speeltuinen, mini-biken, een lounge met televisie en video, een “fastfood” restaurant, een grill ruimte (met tafels en stoelen) en gratis wireless internet. Er zijn volop watersport-, vis-, fiets- en wandelmogelijkheden.
Het eiland Lolland beschikt over kilometers lange witte zandstranden.

Welke activiteit u ook kiest, bij terugkomst op Vakantiepark Kragenaes Havn & Camping is het heerlijk bijkomen van alle beslommeringen op een eiland van landelijke rust en zuivere lucht! U bent van harte welkom !

Ga terug naar overzicht