Vakantiewoningen huren in Komagfjorden, Finnmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Finnmark (Komagfjorden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Komagfjorden, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een prachtige omgeving op slechts een uurtje rijden vanaf de E6 gelegen vakantiewoningen voor 6 personen te huur direct aan het fjord in Komagfjorden in de mooie regio Finnmark, Noorwegen.

Ten noorden van Alta, minder dan een uur rijden vanaf de E6 - de snelweg naar de Noordkaap en Lakselv - vindt u de kleine gemeenschap Komagfjord midden in de ongerepte natuur.

Eeuwenlang voorzien visserij en de landbouw de inwoners in Komagfjord in hun elementaire levensonderhoud. Het dorp heeft een bevolking van ongeveer 100 mensen, er is een postkantoor en een winkel. U kunt Hammerfest – de noordelijkste stad ter wereld - via zee of met de auto bereiken.

In deze spannende omgeving vindt u Karen's Rorbuer, een modern resort bestaande uit drie eenheden gebouwd in een “visserij omgeving”. Elke Rorbuer is uitgerust voor zes mensen, en beschikken over alle benodigde apparatuur voor het moderne huishouden. Een van de Rorbuer is speciaal ingericht voor gehandicapten.
Bij de huur van de Rorbuer is het gebruik van een roeiboot inbegrepen, maar er zijn ook motorboten te huur. Ook vervoer via een sneeuwscooter kan geregeld worden. Verder kunnen de gasten beschikken over een grillhouse en over een traditionele sauna. Tevens verzorgen wij tochten met gids.

Karens Finnmark Komagfjorden Rorbuer zijn het gehele jaar te huur. En dus ook uitstekend geschikt om hier de winter te ervaren in een prachtige omgeving.

Wij regelen sneeuwscooter reizen naar de bergen ten zuiden van Komagfjord. Dit winteravontuur voert u langs eindeloos witte bergen, betoverende nachten, en misschien een flikkerend noorderlicht.

De omringende natuur van het Komagfjord nodigt u uit voor talrijke buitenleven activiteiten, zowel op zee als in de bergen.

Ervaren gidsen nemen u mee op avontuurlijke reizen door de Altafjord, naar Vargsundet, en Bekkarfjord
op het eiland Seiland. De natuur is er ruig en mooi. Het Bekkarfjord gebied is aanbevolen als nationaal park, en zowel de natuur in combinatie met de geschiedenis zijn zeer interessent.

Wij heten u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht