Vakantiewoningen huren in Kobarid, Noordwest Slovenië, Slovenie | bungalow voor 6 personen

Plaats
Noordwest Slovenië (Kobarid), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Kobarid, Noordwest Slovenië, Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan de rivier Soca en vlakbij de bezienswaardige Napoleonbrug in Kobarid gelegen bungalows voor 6 personen te huur op Camping Koren in Kobarid, Noordwest Slovenie.

Prachtige nieuwe 4 + 2-pers. bungalows met maar liefst 100m2 woonoppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. Camping Koren ligt in het noordwesten van Sloveniƫ direct naast de rivier Soca en met prachtige watervallen in de directe omgeving.

Deze Camping Koren Kobarid Noordwest Slovenie Bungalows beschikken over maar liefst 100m2 woonoppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met 2-pers. bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Beneden bevinden zich een badkamer met douche, wastafel en toilet, een grote woonkamer met een tafel, sofa, een eettafel + stoelen en een goed uitgeruste keuken.

Voor buiten beschikt u over een prachtige veranda met tuinmeubilair en over een eigen parkeerplaats. Camping Koren beschikt over meerdere type accommodaties, waaronder vanaf 2018 knusse glamping huts. Kijk even op de site voor meer informatie.

De Camping Koren Kobarid Noordwest Slovenie Bungalows zijn gelegen op Camping Koren direct naast de rivier Soca en nabij de bezienswaardige Napoleonbrug in Kobarid en 200 meter van de weg richting Dreznica. De omgeving is prachtig en het dal van Soca toont u de mooiste plaatjes. Een bezoek aan de watervallen bij Kozjak is ook zeker de moeite waard.

Camping Koren is zeer geliefd bij (berg)wandelaars, parapenters en zweegvliegers, kayak- en raftingsporters, fietsers en vissers. In de camping kunt u lekker relaxen in een Finse sauna. Er zijn 2 klimrotsen welke u onder begeleiding kunt bedwingen. De camping ligt op loopafstand van het plaatsje Kobarid waar u naast bezienswaardigheden ook restaurants, supermarkten en een postkantoor vindt. Camping Koren beschikt zelf over een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en daarnaast over een sport- en speelveld, speeltoestellen, wasmachine en wasdrogers en is er WIFI bij de receptie. Vanaf 2018 beschikt Camping Koren ook over een conferentiezaal (welke ook door kampeergroepen gebruikt kunnen worden), fitness en sauna.

Wij heten u van harte welkom op Camping Koren bij het plaatsje Kobarid in het noordwesten van Sloveniƫ. Het vriendelijke personeel vertelt u graag meer over de mooie omgeving. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht