Vakantiewoningen huren in Knokke-Heist, Kust Belgie, Belgie | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Kust Belgie (Knokke-Heist), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Knokke-Heist, Kust Belgie, Belgie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 700m. van strand en zee en loopafstand van het centrum van Knokke-Heist gelegen mobilhomes voor 4 personen te huur op Camping De Vuurturen in Knokke-Heist, Kust Belgie, Belgie. Camping bij strand.

Deze Camping De Vuurtoren Knokke-Heist Kust Belgie Mobilhomes (type Savannah 4-personen) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een doelmatig en comfortabel ingerichte woon-/eetkamer met sofa, stoelen, eettafel, tv en verwarming, en een open keuken met kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikken deze Camping De Vuurtoren Knokke-Heist Kust Belgie Mobilhomes over een kleine tuin met terrasmeubilair. Camping de Vuurtoren beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Camping De Vuurtoren Knokke-Heist Kust Belgie Mobilhomes kunt u gebruik maken van een restaurant, kiosk, receptie en voor de kinderen een speeltuin. En uiteraard van het prachtige strand wat op slechts op 700 meter afstand ligt. Een supermarkt ligt op 850 meter, een restaurant op 1,1km. en het station Heist op 500 meter afstand. Plopsaland ligt op 72km. afstand.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping De Vuurtoren in Knokke-Heist, Kust Belgie in Belgie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht