Vakantiewoningen huren in Klein Labenz, Warin, Mecklenburg, Duitsland | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Mecklenburg, Merengebied (Klein Labenz), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Klein Labenz, Warin, Mecklenburg, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 900m. van Gross Lebenzer See (meer) gelegen vakantiehuis voor 4 personen te huur in Klein Labenz bij Warin, Mecklenburg, Duitsland. Vakantiehuis bij meer.

Dit in een mooie omgeving gelegen Vakantiehuis Klein Labenz Warin Mecklenburg Duitsland beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met een (2-pers. slaap-)sofa, tafel, tv, radio en een eenvoudig ingerichte keuken met kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een overdekt terras met tuinmeubilair.

Het Vakantiehuis Klein Labenz Warin Mecklenburg Duitsland is rustig en zonnig gelegen in het dorpje Klein Labenz op slechts 900 meter van Gross Lebenzer See (meer) waar u kunt zwemmen. Meerdere keren per week komt er een "SRV-wagen" langs in het dorp. Een supermarkt, winkel en restaurant vindt u in het 4km. verderop gelegen Warin. Een sportveld ligt op 50m. en een manege op 400m. afstand.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit knusse vakantiehuis in Klein Labenz bij Warin in het prachtige merengebied van Mecklenburg in Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht