Vakantiewoningen huren in Kabelvag, Lofoten, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen Lofoten

Plaats
Nordland Noord Lofoten Vesteralen (Kabelvag), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Kabelvag, Lofoten, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een geweldige locatie direct aan het water en op fietsafstand van het kustplaatsje Kabelvag gelegen hytter te huur voor 4 personen op Sandvika Fjord & Sjohuscamping op de eilandengroep Lofoten in Noorwegen.

Deze vrijstaande Sandvika Fjord & Sjohuscamping Kabelvag Lofoten Hytter beschikt over 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 4 personen. Op de begane grond heeft u de beschikking over een entree, een ruime woonkamer met klassieke inrichting, goed uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers met vier 1-pers. bedden.

Sandvika Fjord & Sjohuscamping beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes en appartementen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Sandvika Fjord & Sjohuscamping Kabelvag Lofoten Hytter heeft u de beschikking over een sanitairgebouw met wasmachine en droger, een receptie (voor informatie over de Lofoten), een winkeltje met o.a. vers brood in de ochtend, gratis WIFI en verder beschikt de camping over een strandje en zijn er diverse soorten boten te huur. Want - uiteraard - leent de locatie (omgeven door water) zich uitstekend om te gaan vissen. Op de camping is tevens een visschoonmaakplaats en een grillplaats aanwezig.

Deze knusse Sandvika Fjord & Sjohuscamping Kabelvag Lofoten Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige eilandengroep Lofoten te ontdekken. Kabelvag ligt op fietsafstand (3km.) en ligt zo'n in het midden van de eilandengroep. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op het Vestfjord en de omliggende bergen (op de toppen ligt normaal gesproken nog sneeuw tot medio juni ...).

Sandvika Fjord & Sjohuscamping ligt op circa 1km. van de doorgangsweg E10 over de Lofoten. Vanaf de camping zijn interessante plaatsen als Svolvaer, Henningsvaer, Ballstad en Nusfjord eenvoudig te bereiken. Een perfecte locatie dus !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen hytter op Sandvika Fjord & Sjohuscamping bij het plaatsje Kabelvag op de Lofoten in de regio Nordland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht