Vakantiewoningen huren in Jürgenshagen, Oostzee-Rügen, Duitsland | appartement voor 4 personen

Plaats
Oostzee - Rügen (Jürgenshagen), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Jürgenshagen, Oostzee-Rügen, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 4 personen in Jürgenshagen, in de mooie regio Oostzee – Rügen in Duitsland.

Appartement Mahlke Jürgenshagen Oostzee Rügen Duitsland is een seniorenwoning en beschikt over 3 kamers (90 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met satelliet-TV. 1 slaapkamer met 2 bedden. 1 kleine 2-persoons slaapkamer. Kookhoek (mini-keuken in een kast), voorzien van een 2-pits kookplaat en een elektrische koffiemachine. Bad/Wastafel/Toilet. Ter beschikking: kinderstoel. Let op: 1 huisdier toegestaan. Het appartement beschikt over een aparte ingang. Op aanvraag: magnetron (extra). 2 Kinderbedden zijn beschikbaar op aanvraag (extra).

Appartement Mahlke Jürgenshagen Oostzee Rügen Duitsland heeft een ligging van 1.5 km van het centrum van Jürgenshagen. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een tuin met zitje. Het onder monumentenzorg staande vakwerkhuis met strodak en een appartement bevindt zich in het kleine gehucht Krugland (3 huizen) en werd in 1993 onder behoud van zijn oorspronkelijke karakter gerestaureerd. Een winkel, bushalte, manege en een restaurant vindt u op 1.5 km, een golfterrein en tennisbanen op 20 km en een overdekt zwembad en het strand op 25 km afstand. Fiets (verhuur van fietsen)- en wandelpaden vindt u in de nabije omgeving.

In de vakantieplaats Jürgenshagen bevindt zich een manege, waar men paardrijlessen kan krijgen. In een omtrek van 25 km bevinden zich 4 binnenmeren met de mogelijkheden om te zwemmen en boottochten te maken. Jürgenshagen is gelegen op 15 km van Bützow, 25 km ten zuidwesten van Rostock, 30 km van Wismar en op 50 km afstand van Schwerin.

Een vakantiewoning aan de Oostzee biedt u alles wat u van een strandvakantie verwacht. De 385 km lange kunststrook heeft vlakke stranden en omdat de zeebodem maar langzaam dieper wordt en het zeewater een laag zoutgehalte heeft, zijn deze stranden ook heel geschikt voor kinderen! Ook een bezoek aan Hanzesteden als Rostock en Stralsund behoort tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie appartement in Jürgenshagen in de regio Oostzee - Rügen in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht